Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara razgovarao sa predstavnicima Nacionalnog demokratskog instituta

Na sastanku je razgovarano o aktualnoj političkoj situaciji u Federaciji BiH, sa posebnim naglaskom na predstojeće Opće izbore i izmjene Izbornog zakona

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara danas je razgovarao sa direktorom NDI programa za središnju i istočnu Europu Robertom Benjaminom, direktorom NDI programa za BiH Nenadom Simovićem i projekt menadžerom NDI Amnom Hadžikadunić.

Na sastanku je razgovarano o aktualnoj političkoj situaciji u Federaciji BiH, sa posebnim naglaskom na predstojeće Opće izbore i izmjene Izbornog zakona.

Direktor Benjamin potvrdio je potporu NDI-a političkim strankama i cjelokupnom društvu u Federaciji BiH i BiH, istaknuvši kako će NDI i dalje podržavati politički dijalog i biti na raspolaganju za pomoć i suradnju, sa ciljem unapređenja sveukupnog stanja u Federaciji BiH i BiH.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara upoznao je predstavnike NDI-a s aktualnim stanjem u Federaciji BiH te istaknuo kako je konstantni problem kriza koja ima svoje oscilacije te se očituje u odnosima političkih stranaka. Osvrnuo se i na predstojeće izbore i problem izmjena Izbornog zakona, istaknuvši kako u ovom trenutku, kad su Opći izbori raspisani, nema smisla više raspravljati o izmjenama Izbornog zakona.

Na kraju sastanka, Predsjednik Federacije BiH zahvalio je NDI na dosadašnjoj suradnji i potpori te izrazio spremnost za nastavak suradnje s ovom značajnom institucijom iz Washingtona.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara razgovarao sa predstavnicima Nacionalnog demokratskog instituta Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara razgovarao sa predstavnicima Nacionalnog demokratskog instituta Reviewed by High Broadcast on svibnja 22, 2018 Rating: 5

Nema komentara

Image Link [http://1.bp.blogspot.com/-QacCD3-XbBM/Wt8H_eMm2KI/AAAAAAAAAOM/McGRJfLof8wTKLHJ7VGfn2spGncvw1ImgCK4BGAYYCw/s220/HighBroadcastNetwork.jpg] Author Name [High Broadcast] Author Description [News, technology, entertainment and the industry's most important blogs, all collected in one network - High Broadcast.] Facebook Username [highbroadcast] Twitter Username [high_broadcast] GPlus Username [#] Pinterest Username [highbroadcast] Instagram Username [highbroadcast]