Prestanite praviti tipične pogreške

Prestanite praviti tipične pogreške

Želite li postići blistav i mladolik ten, ne preskačite najvažniji korak i prestanite praviti ove tipične pogreške. Ne provjeravate je li lice čisto - Šminku nabrzinu skidate maramicama za lice, a zatim odlazite ravno u krevet? Maramice mogu ukloniti veliki dio šminke, ali rijetko kožu ostavljaju besprijekorno čistom. Nakon ovakvog uklanjanja makeupa, umijte se i pjenom za skidanje šminke ili lice pređite blaznicom natopljenom losionom za čišćenje pora.

Ne čistite lice koje nije našminkano - To što se cijeli dan niste šminkali, ne znači da lice ne trebate očistiti prije spavanja. Vaše pore pune su prljavštine i prašine koju treba ukloniti s lica.

Nakon čišćenja koži ne vraćate vlagu - Kada očistite lice, kožu morate nahraniti i vratiti joj dio vlage koju ste upravo “skinuli” s nje. U ovu svrhu odlično će poslužiti hidratantni serumi i losioni koji se brzo upijaju, koži daju blistav sjaj, a nanose se prije kreme za lice.

Koristite krive proizvode - Kao i kod izbora kreme, vrlo je važno obratiti pažnju na tip lica koji je naznačen na pakovanju.

Prestanite praviti tipične pogreške Prestanite praviti tipične pogreške Reviewed by High Broadcast on svibnja 23, 2018 Rating: 5

Nema komentara

Image Link [http://1.bp.blogspot.com/-QacCD3-XbBM/Wt8H_eMm2KI/AAAAAAAAAOM/McGRJfLof8wTKLHJ7VGfn2spGncvw1ImgCK4BGAYYCw/s220/HighBroadcastNetwork.jpg] Author Name [High Broadcast] Author Description [News, technology, entertainment and the industry's most important blogs, all collected in one network - High Broadcast.] Facebook Username [highbroadcast] Twitter Username [high_broadcast] GPlus Username [#] Pinterest Username [highbroadcast] Instagram Username [highbroadcast]