Kaiš na sakou novi/stari trend

Kaiš na sakou novi/stari trend

Trik sa zatvaračem. Ako vam se zaglavi zatvarač, a već kasnite na posao i proklinjete dan kada ste odlučili odjenuti baš tu haljinu, bez brige, nema mjesta panici. Krutim sapunom namočite mjesto na kojem se zatvarač zaglavio (iznutra i izvana). Sapun će učiniti to da zatvarač nastavi kliziti kao da se ništa nije dogodilo. Ovaj trik mogao bi vas spasiti mnogo muka i neugodnosti u budućnosti.

image
.
 

Cipele na petu neka postanu vaš prioritet. Umjesto ravne obuće, radije birajte cipele na petu koje će vizualno izdužiti noge i učiniti vas višima i mršavijima. Nikada ne potcjenjujte kvalitetan par štikli koje imaju moć u tren oka transformirati stajling iz dnevnog u večernji. Ako vam je problem biti cijeli dan u štiklama, uvijek držite jedan par u automobilu ili u torbi kako biste nakon radnog dana uvijek bili spremni za odlazak na piće.

Začinite sako kaišem. Najnoviji trend za kojim su se pomamile slavne trendseterice je kaiš na sako. Začinite li svoje poslovno odijelo fora kaišem i odgovarajućim parom štikli, izgledaćete formalno i chic u jednom.

Kaiš na sakou novi/stari trend Kaiš na sakou novi/stari trend Reviewed by High Broadcast on lipnja 06, 2018 Rating: 5

Nema komentara

Image Link [http://1.bp.blogspot.com/-QacCD3-XbBM/Wt8H_eMm2KI/AAAAAAAAAOM/McGRJfLof8wTKLHJ7VGfn2spGncvw1ImgCK4BGAYYCw/s220/HighBroadcastNetwork.jpg] Author Name [High Broadcast] Author Description [News, technology, entertainment and the industry's most important blogs, all collected in one network - High Broadcast.] Facebook Username [highbroadcast] Twitter Username [high_broadcast] GPlus Username [#] Pinterest Username [highbroadcast] Instagram Username [highbroadcast]