Kup prijateljstva na Zlatiboru: SPAL uspješniji od Sarajeva

Omladinci SPAL-a slavili su sa 2:0

Juniori Sarajeva poraženi su rezultatom 2:0 od italijanskog SPAL-a u susretu Kupa prijateljstva na Zlatiboru.

Bila je to druga utakmica grupne faze turnira, a Sarajevo je od SPAL-a poraženo nakon što je u prvom kolu slavilo protiv Crvene zvezde. SPAL je jučer poveo protiv Sarajeva u 34. minuti, pogotkom Minaja.

Utakmica je nedugo potom prekinuta radi nevremena, a nastavljena je danas. Italijanski tim se i danas bolje snašao, te je vrlo brzo pošto je meč nastavljen stigao do drugog gola, koji je postigao Seck u 39. minuti.

Sarajevo sada čeka utakmica protiv Osijeka u posljednjem kolu grupne faze, a ako dobije tu utakmicu, Bordo tim će minimalno završiti na drugom mjestu na tabeli. Ako SPAL ne dobije Zvezdu u posljednjem kolu, onda će Sarajevo okončati sa pobjedom protiv Osijeka na prvom mjestu u grupi.

Trenutna tabela

1. SPAL 4 boda

2. Sarajevo 3 boda

3. Osijek 2 boda

4. Crvena zvezda 1 bod

Kup prijateljstva na Zlatiboru: SPAL uspješniji od Sarajeva Kup prijateljstva na Zlatiboru: SPAL uspješniji od Sarajeva Reviewed by High Broadcast on lipnja 07, 2018 Rating: 5

Nema komentara

Image Link [http://1.bp.blogspot.com/-QacCD3-XbBM/Wt8H_eMm2KI/AAAAAAAAAOM/McGRJfLof8wTKLHJ7VGfn2spGncvw1ImgCK4BGAYYCw/s220/HighBroadcastNetwork.jpg] Author Name [High Broadcast] Author Description [News, technology, entertainment and the industry's most important blogs, all collected in one network - High Broadcast.] Facebook Username [highbroadcast] Twitter Username [high_broadcast] GPlus Username [#] Pinterest Username [highbroadcast] Instagram Username [highbroadcast]