Mostar zračnom linijom povezan s Ammanom

Linija će prometovati do sredine oktobra svakog ponedjeljka, s dolaskom u Mostar u 8:35 i polaskom iz Mostara u 9:20 sati.

Direktor Zračne luke Mostar Marin Raspudić kazao je kako je bilo dosta problema da bi se došlo do realizacije zračne linije između Ammana i Mostara, najviše iz sigurnosnih razloga, ali da su na kraju uvjeti ispunjeni te je Mostar povezan s još jednom destinacijom.

Direktor G-toura Međugorje Davor Ljubić kazao je kako je taj turistički operater Jordancima ponudio sedmodnevni aranžman, koji uključuje boravak od 4 dana u Sarajevu te 3 dana u Mostaru, kao i posjet najzanimljivijim odredištima u ta dva grada.

Ljubić je dodao kako u Jordanu živi oko 2.000 žena iz BiH koje tamo imaju svoje porodice, tako da oko 15.000 stanovnika te azijske zemlje gravitira prema Bosni i Hercegovini.

Cijena povratne karte na liniji Amman – Mostar je između 345 eura i 450 eura, a karte se mogu kupiti u mostarskoj Zračnoj luci.

Fena

The post Mostar zračnom linijom povezan s Ammanom appeared first on Biznis Info.

Mostar zračnom linijom povezan s Ammanom Mostar zračnom linijom povezan s Ammanom Reviewed by High Broadcast on lipnja 18, 2018 Rating: 5

Nema komentara

Image Link [http://1.bp.blogspot.com/-QacCD3-XbBM/Wt8H_eMm2KI/AAAAAAAAAOM/McGRJfLof8wTKLHJ7VGfn2spGncvw1ImgCK4BGAYYCw/s220/HighBroadcastNetwork.jpg] Author Name [High Broadcast] Author Description [News, technology, entertainment and the industry's most important blogs, all collected in one network - High Broadcast.] Facebook Username [highbroadcast] Twitter Username [high_broadcast] GPlus Username [#] Pinterest Username [highbroadcast] Instagram Username [highbroadcast]