Nije zadovoljio ukuse struke: Lendrić zvanično napušta Lens

Iako je došao kao pojačanje, nije se uklopio u sistem igre

Najbolji strijelac Premijer lige BiH u dva navrata Ivan Lendrić slobodan je da potraži novi klub, nakon što je dogovorio raskid saradnje sa Lensom, javljaju francuski mediji.

Nakon što je u sezoni 2016/2017 postigao 19 golova u Premijer ligi BiH u dresu Željezničara, Lendrić je ostvario transfer u francuski klub koji je imao ambicije da se vrati u najviši rang takmičenja u ovoj zemlji, ali nije uspio u tome.

Lendrić nije igrao previše loše, ali brzo je izgubio povjerenje trenera te je završio na klupi, a potom i na tribinama. S obzirom na to da je u više navrata isticao da želi igrati, ne čudi njegov razlaz sa Lensom nakon samo jedne sezone.

Nema sumnje da će njegov dolazak na tržište probuditi dodatni interes klubova iz Bosne i Hercegovine, koji su u njegove kvalitete već dobro upućeni.

Nije zadovoljio ukuse struke: Lendrić zvanično napušta Lens Nije zadovoljio ukuse struke: Lendrić zvanično napušta Lens Reviewed by High Broadcast on lipnja 07, 2018 Rating: 5

Nema komentara

Image Link [http://1.bp.blogspot.com/-QacCD3-XbBM/Wt8H_eMm2KI/AAAAAAAAAOM/McGRJfLof8wTKLHJ7VGfn2spGncvw1ImgCK4BGAYYCw/s220/HighBroadcastNetwork.jpg] Author Name [High Broadcast] Author Description [News, technology, entertainment and the industry's most important blogs, all collected in one network - High Broadcast.] Facebook Username [highbroadcast] Twitter Username [high_broadcast] GPlus Username [#] Pinterest Username [highbroadcast] Instagram Username [highbroadcast]