Utopila se 19-mjesečna kći slavnog skijaša Bode Millera

Utopila se 19-mjesečna kći slavnog skijaša Bode Millera

Kći slavnog američkog skijaša i olimpijskog pobjednika Bode Millera utopila se u bazenu, javlja Associated Press.

Lokalne vlasti u Orange Countyju (Kalifornija) potvrdile su da je Emeline Miller, koja je bila stara samo 19 mjeseci, preminula u nedjelju u bolnici nakon što ju Hitna pomoć, koja je pozvana u kuću u Coto de Cazi, nije uspjela oživjeti. O tragediji koja se dogodila u subotu pokrenuta je istraga, javlja USA Today.

- Potpuno smo uništeni, napisao je Miller na Instagramu u ponedjeljak navečer, pa dodao: "Nikad u milion godina nismo pomislili da ćemo iskusiti ovakvu bol. Njezina ljubav, njezino svjetlo, njezin duh nikad neće biti zaboravljeni. Naša mala djevojčica voljela je život i živjela ga je u potpunosti, svakog dana. Naša porodica moli za privatnost u ovim bolnim trenucima"

Bode Miller i Morgan Beck, profesionalna igračica odbojke na pijesku i manekenka, vjenčali su 2012. godine. Njihov sin, Edward Nash Skan Miller, rodio se 2015. godine.

Miller je na Uskrs objavio kako njegova supruga očekuje još jedno dijete u septembru. Miller ima i dvoje djece iz ranijih veza.

Američka skijaška reprezentacija i američki snowboard tim izrazio je saučešće Milleru i njegovoj porodici.

Miller je najuspješniji američki skijaš u međunarodnim natjecanjima. Više puta osvojio je Svjetski kup, a na trima zimskim Olimpijskim igrama osvojio je šest medalja, od čega jednu zlatnu, prenosi Index.hr.

Utopila se 19-mjesečna kći slavnog skijaša Bode Millera Utopila se 19-mjesečna kći slavnog skijaša Bode Millera Reviewed by High Broadcast on lipnja 12, 2018 Rating: 5

Nema komentara

Image Link [http://1.bp.blogspot.com/-QacCD3-XbBM/Wt8H_eMm2KI/AAAAAAAAAOM/McGRJfLof8wTKLHJ7VGfn2spGncvw1ImgCK4BGAYYCw/s220/HighBroadcastNetwork.jpg] Author Name [High Broadcast] Author Description [News, technology, entertainment and the industry's most important blogs, all collected in one network - High Broadcast.] Facebook Username [highbroadcast] Twitter Username [high_broadcast] GPlus Username [#] Pinterest Username [highbroadcast] Instagram Username [highbroadcast]